Afspraak maken

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

GRATIS retourneren
Is je oogsterkte veranderd of heb je per ongeluk de verkeerde sterkte besteld? Dat kan gebeuren. Daarom geven we jou de mogelijkheid om je bestelling gratis te retourneren. Let er wel op dat contactlenzen en lenzenvloeistof enkel geretourneerd kunnen worden indien de verzegeling nog niet gebroken is en indien de termijn niet verstreken is (zie retourrecht).

Om hygi├źnsche redenen zijn contactlenzen namelijk uitgezonderd van het recht op retour wanneer de verzegeling is verbroken na levering. Verder is het belangrijk dat de verpakking van de contactlenzen - indien redelijkerwijs mogelijk - onbeschadigd en onbeschreven is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen.

Vraag je gratis retourlabel aan bij onze klantenservice. Je kunt onze klantenserivce van maandag t/m vrijdag contacteren op het nummer 0299 676 541 of via winkel@brilenlens.nl. Indien je zonder voorafgaande melding iets wenst te retourneren, zijn de kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening.

Retourrecht
Indien je van je aankoop wenst af te zien heb je uiteraard het recht om je bestelling terug te sturen. Voor sferische contactlenzen heb je tot 90 dagen na verzending de tijd. Voor torische en multifocale contactlenzen heb je tot 14 dagen na verzending de tijd. Lenzenvloeistof kan je tot 30 dagen na verzenddatum retouren. Vul het herroepingsformulier in en voeg het toe aan je retourzending of stuur een mail naar onze klantenservice.

Retouradres: bril&lens, Zuideinde 25, 1141 VG Monnickendam.

Opgelet : Retourrecht is niet van toepassing op contactlenzen die op maat gemaakt zijn!

Je bestelling annuleren?
Heb je je vergist in de sterkte of wens je jouw bestelling te annuleren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur via 0299 676 451 of via winkel@brilenlens.nl.

Terugbetaling
Wens je een terugbetaling?

We betalen de aankoopwaarde van je bestelling terug op de door jouw gebruikte bankrekening of betaalkaart. Houd er rekening mee dat een terugbetaling enkel kan plaatsvinden indien:

- het product binnen de 14 kalenderdagen in ontvangst werd genomen door de retourdienst (je krijgt een bevestiging van ontvangst);
- de verpakking onbeschadigd is;
- de verpakking niet geopend werd;
- het product ongebruikt is;
- de bestelling in de originele verpakking werd geretourneerd;

Zodra we de teruggestuurde producten hebben ontvangen en aan alle bovengenoemde voorwaarden zijn voldaan, zal het aankoopbedrag (excl.verzendkosten) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald.