Afspraak maken
terug

Zelf de slingers opgehangen

Zo ongeveer nu, maar dan vorig jaar, begon de hommeles. Tante Corona deed, onvermijdelijk, ons kikkerland aan - en dat was dat. The shit hit the fan.

Niet per se een heuglijk feit om te vieren natuurlijk, maar hee. Je moet toch een beetje zelf de slingers ophangen, óók als moeder natuur roet in je eten gooit. Want de pandemie is naar en zwaar en moeilijk, maar bracht ons ook creativiteit, saamhorigheid (oké ook polarisatie, oké oké) en een frisse wind. En dát gaan we dus wel even vieren, hier, met een terugblik op onze bril&lens 1,5 meter sessies! Ha!

Ons Eelke bedacht de bril&lens 1,5 meter sessies omdat hij vond dat we allemaal wel een verzetje konden gebruiken. Én om artiesten een warm hart toe te dragen en te steunen met donaties, omdat alle optredens werden gecanceld en hun inkomen als sneeuw voor de zon verdween.

Tim Knol, Aafke Romeijn, Judy Blank en Sam & Julia kwamen ons in de winkel verblijden met een miniconcert. En allemachtig, wat hebben we daarvan genoten. Dusdanig dat we, as we speak, onmeunig zin krijgen om nog eens na te genieten. Jij ook, ja?

Top! Zie hieronder. Schenk jezelf een versnapering in, trek je dansschoenen aan of maak het jezelf gemakkelijk ennnn... GO!