Afspraak maken
terug

We hebben een nieuwe glasleverancier: SEIKO!

Woahh! Mooi nieuws! We zijn in zee gegaan met het mooie SEIKO. Neenee, nee, we gaan geen horloges verkopen. Naast mooie klokken, excelleert SEIKO namelijk in het produceren van brillenglazen.

Echt hele mooie producten leveren ze. Zo hebben ze bijvoorbeeld een ontspiegelings- en hardingslaag die licht goudkleurig is. En dat ziet er gesoigneerd en sjiek uit, is wat we je brommen. Een lust voor het oog, want naast knap is de betreffende coating ook contrastverhogend. Kijkt lekker!

Een sublieme coating op middelmatige glazen is natuurlijk als een vlag op een modderschuit, dus je begrijpt: ook de glazen zelf zijn van hoogstaande kwaliteit. Bij SEIKO bezigen ze een slijptechniek die de glazen tot wel twee dioptrie vlakker maken dan bij alle andere glasfabrikanten. Zowel hun multifocale als enkelvoudige glazen beschikken over een dusdanige optische zuiverheid, dat ons voormalig glasleverancier Hoya SEIKO heeft opgekocht vanwege die kennis. En hee, dat zegt wel wat natuurlijk.

Ook de hardheid van de coating is onovertroffen. Hoe we dat weten? Nou.. we moesten laatst voor een klant één glas mat maken om zo het optimale kijkcomfort te behalen. Wat denk je? We zijn maar liefst DRIE KWARTIER bezig geweest om die coating eraf te schuren. Drie kwartier! Voor de kraswerendheid staan we dus in. Dat snap je.

We zijn er blij mee. Met de samenwerking, met de presentatie en uitleg waar Frank van SEIKO ons op trakteerde (dank, Frank!), en met het enorm mooie product wat we hiermee in huis halen.