Afspraak maken
terug

Roer je liever met je vinger of gebruik je liever iets met vibraties?

Ken je dat gevoel aan het einde van de dag? Je bent moe, hebt last van droogte. Dan heb je vaak geen zin meer om voor het slapen met je vinger te gaan roeren. Gelukkig hebben we daarvoor nu apparaatjes met een trilfunctie en bevochtigende vloeistoffen.

Uiteraard hebben we het natuurlijk over nieuwe contactlens producten!

Het liefst zou je lenzen willen dragen die de hele dag je ogen bevochtigen. En ja, dat kan met daglenzen. Die zou je kunnen voorzien van stofjes die langzaam worden opgenomen in je traanvocht om zo ultiem draagcomfort te hebben.
Maar wat nu als je dit te kostbaar vindt, of te milieu belastend? Wat nu als die daglenzen er nog niet multifocaal zijn, of met een cylindrische sterkte?
Dàn ben je super in je nopjes met onze nieuwe Fusion7days weeklenzen en de bijbehorende Jitter Bug!
Fusion7days is een weeklens met een open celstructuur, waar actief hyaluronzuur in is aangebracht. Dit is een lichaamseigen stof die binding met vocht aangaat en zo je ogen lekker vochtig houdt. Tevens zijn er nog wat stoffen aan deze lens toegevoegd die geen hoge SEO waarde hebben voor onze google rating, dus die laten we even achterwege.
Maar hoe kunnen deze lenzen nu een week lang deze stoffen afgeven, horen we je denken…
Nou, dat kunnen ze niet. Althans, niet zonder de Open Reload vloeistof en de Jitter Bug.
Die Open Reload vloeistof is een soort glijmiddel met Hyaluronzuur en niet SEO waardige stoffen waar je je lenzen in bewaard als is het gewone vloeistof. Het enige nadeel is dat deze stoffen niet tot de kern van je lens komen als ze daar een nachtje in vertoeven.
En nu komt de magic, want… daarvoor hebben we dus de Jitter Bug. Op het eerste gezicht lijkt het op een speeltje met tril-ei zoals je ze wel bij Easy-Toys ziet liggen, maar in werkelijkheid is het een houder voor je lenshouder, met trilfunctie. Door de vibraties trillen vuiltjes en aanslag van je lenzen af, maar nog belangrijker, de Open Reload vloeistof komt hierdoor tot diep in de kern van je Fusion7days lenzen. Dus jij kunt lekker gaan slapen, je Jitter Bug zoemt zachtjes door de nacht, en de volgende dag kun jij weer met een frisse blik genieten van de mooie dingen in het leven.