Afspraak maken
terug

Ik ga op vakantie en neem mee… daglenzen

Draag ze één keer en je wilt ze elke dag weer. Daglenzen. Ze zijn makkelijke te combineren naast een bril, super hygiënisch en het allerfijnst voor je ogen. Ideaal voor wanneer je een dagje met je beachbody aan het strand wil liggen.

So fresh, so clean
Chloor, zweet, zonnebrandcrème, airco’s en piña coladas. Onvermijdelijke zaken tijdens vakantie of een dagje strand. Met daglenzen start je elke dag met verse, schone lenzen. De oude gooi je weg (dag, lenzen!). En dat is top, want zo heb je de minste kans op infecties. Het is de meest hygiënische manier van lensdragen. Kun jij onbezorgd genieten van je vakantie. Én daglenzen bestaan ook met cilinder of multifocaal. Handig voor als je in de verte moet kijken of je vriend of vriendin nog ergens in zee dobbert. Of wilt weten wie je nou eigenlijk aan het insmeren bent.

Geen droge oogjes
Zuurstof is vet belangrijk. Ook voor je ogen. Als je lenzen draagt kunnen je ogen gedurende de dag vermoeid, droog en geïrriteerd raken. Wat leidt tot wazig zicht. Daglenzen laten extra veel zuurstof door en houden je ogen de hele dag vochtig en fris. En dat is zeker niet verkeerd wanneer je de Nederlandse temperaturen bent gewend en opeens met je bakkes op het strand van Costa Rica ligt te puffen.

Daarmee zijn daglenzen ook een goed alternatief voor mensen met droge ogen of hooikoorts. Ze houden namelijk het lensvocht gedurende 16 uur vast.

Je ogen zwemmen dus in het comfort. Gun hen ook een beetje vakantie hé. Want ze werken hard voor je.

De ULTRA daglenzen van Bausch + Lomb
Bausch + Lomb is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van ooggezondheid. Die weten wel wat ze doen. En wat ze maken. Met de Bausch & Lomb Ultra daglenzen ervaar je de hele dag comfort en continue helder zicht. Ze zijn voorzien van Advanced MoistureSeal-technologie. Wat betekent dat ze tot 96% van het lensvocht gedurende 16 uur vasthouden.

“Live the ULTRA life,” zeggen ze zelf. Nou, dat wil je toch?

Ook ultra veel zin in dat dagje strand nu? Bestel ze dan alvast voor in je koffer.