Winkelwagen 0
Afspraak maken
Afspraak maken
terug

bril&lens vs. corona

Het zoveelste coronabericht - maar wel echt belangrijk

Grote kans dat je bij het lezen van het onderwerp van deze blog een diepe zucht slaakte, want - jawel: het zoveelste coronabericht. Snappen we. Maar we hebben je hoog zitten, willen je zo goed mogelijk van dienst blijven zijn en moeten je derhalve even inlichten over het hoe en wat. Wat je van ons kunt verwachten. En dat we erop hopen dat je ons helpt te blijven bestaan tijdens en na deze epidemie. Geen zorgen: we houden het kort.

We houden ons vanzelfsprekend aan de RIVM-regelgeving.

Dat betekent voor onze winkel kortweg het volgende:

- We blijven open, maar met aangepaste openingstijden;

- Te weten
maandag tot en met vrijdag - 09:30 - 13:00 uur
zaterdag - 09:30 - 16:30 uur
Esthers Afhaaluurtje (alle werkdagen) - 16:00 - 17:00 uur

- We kunnen niet meer dan vier klanten tegelijk toestaan in de winkel. Zie je dat het druk is? We stellen het op prijs als je even zou willen wachten met binnenkomen.

- Oogmetingen zijn gewoon mogelijk. Je bent dus hartelijk welkom daarvoor. Let wel: we kunnen momenteel geen ooggezondheidsonderzoeken en lenscontroles uitvoeren.

- Om bovenstaande reden is een oogmeting momenteel gratis. Wanneer het besmettingsgevaar is geweken nodigen we je graag uit om alsnog de gezondheid van jouw ogen te komen laten checken. Ook kosteloos.

- Draag je contactlenzen?
Contactlenzen zijn gebruiksvoorwerpen die vervangen dienen te worden. Juist nu. Zo ook de lenzenvloeistof: dagelijks is het devies.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij ons gewoon telefonisch, per mail, of via hier je lenzen of vloeistof bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling bij je thuis afgeleverd wordt.