Winkelwagen 0
Afspraak maken
Afspraak maken
terug

Ben jij erbij? 4 februari vieren we onze verjaardag, een waar feestje met een knaller van een aanbieding!

Zijn jullie er allemaal klaar voor? Want 4 februari is het weer zover!

Een knallend feest want bril&lens bestaat dan zeven, ja, ZEVEN, jaar!!!

En eindelijk kunnen we dat weer spectaculair vieren met iedereen die daar maar zin in heeft, want je weet het...

TIJDENS ONZE VERJAARDAG ZIJN ALLE MONTUREN VIJFTIG EURO*

Wil jij dus een vette bril van CAZAL, EYEVAN, Caroline Abram, HENAU, OldskoolEyewear, Dick Moby of één van onze andere fantastische merken, en dat voor een prikkie, zet dan nú 4 februari in je agenda.

*dit sterretje staat natuurlijk voor een addertje onder het gras, of eigenlijk meer voor een feestslinger waar we nog vele jaren op door kunnen feesten. Oftewel, de SPELREGELS:

* Elk montuur kost €50,- bij aanschaf van een set premium glazen van Seiko Vision.

* Vooraf worden er geen monturen gereserveerd. Wel zijn er mensen die hun favoriete montuur verstoppen in onze winkel, dit staan wij oogluikend toe ;-)

* Monturen in “de kluis” blijven in de kluis en doen niet mee met de verjaardagsactie. Dit gaat expliciet om de merken Leisure Society, John Dalia, Vue d’Or en vintage Cartier.

* Deze aanbieding geldt alleen op 4 februari 2023

* De complete bril (inclusief glazen) dient op 4 februari 2023 afgerekend te worden.

“Hoezo glazen van Seiko?”

Nou, wij zijn nogal fan van Seiko Vision moet je weten, en dat schuiven we natuurlijk niet onder stoelen of banken. Het zijn volgens ons namelijk de aller, allerbeste glazen uit de markt.
Seiko is natuurlijk bekend onder de horloge liefhebbers, maar dit Japanse merk is ook de maker van loepzuivere brillenglazen. Niet alleen zijn de glazen van Seiko Vision optisch super zuiver, maar Seiko staat ook bekend om hun beste ontspiegeling en ze lopen een flink stuk voor op het kleuren van (zonne)glazen. Om deze glazen optimaal aan te meten gebruiken we natuurlijk de beste meetapparatuur maar vooral alle kennis en ervaring die we van deze glazen in huis hebben.
Op 4 februari geven we je de kans om jezelf te verrijken met de beste van de beste glazen van Seiko Vision. De premium glazen van Seiko Vision, te weten: Brilliance en Emblem Xtra Wide als multifocaal glas, Indoor PC als bureauglas, I Xceed als ultiem zuiver enkelvoudig glas en SmartZoom Xceed voor hen die optimaal comfort willen voor veraf en dichtbij maar nog geen échte leesproblemen hebben.
En als klap op de vuurpijl, omdat we houden van kleur in ons leven, mag je tijdens onze verjaardag je glazen kosteloos oppimpen met een Seiko Vision kleurtje!

Wat wil je nog meer?

Iedereen is welkom op onze verjaardag, hoe meer ziel hoe meer vreugd, dus nodig vooral al je vrienden en familie uit, trek je collega aan z’n jasje of bespreek ons feest bij de koffiemachine op je werk.
Uiteraard hangen wij de slingers op en natuurlijk is er taart, lekkere koffie en kun je proosten met ons en op bril&lens.

Liefs,

Esther, Daan & Eelke

We beginnen om 9:00 uur, sta jij dan al in de rij?