Afspraak maken
terug

BAM!!! ZES JAAR ALWEER.

Feestje bij bril&lens

Deze maand bestaat bril&lens alweer zes jaar. Zes hele jaren! En hoe?! Wat is het toch genieten om op onze eigen wijze de mooiste producten te kunnen leveren. Met passie voor kennis en oog voor kwaliteit hebben we al heel wat mensen aan een beter zicht mogen helpen.

VIER JIJ ONS FEESTJE MEE?

Wij zijn onmunnig blij met onze fantastische klanten nee, vríenden, van bril&lens. Met hen hebben we al even de slingers op gehangen. Maar iedereen weet; "hoe meer zielen, hoe meer vreugd!"
Dus kom jij ook ons bestaan vieren? Los van een zakje 'afterparty' snoep bieden we je tot eind februari een briljante verjaardagsdeal aan!

DE DEAL.

Alle monturen voor €50 in combinatie met Brilliance-, I Exceed-, Smartzoom- of Emblem Xtra Wide-glazen van Seiko Vision. Dat zijn allemaal moeilijke namen voor simpelweg de aller-, allerbeste glazen uit ons assortiment.
De monturen in De Kluis zijn uitgesloten van de verjaardagdeal, maar verder...
Of het nu een Ray-Ban of Christian Dior uit onze vintage collectie is, een lichtgewicht Haffmans&Neumeister, een stoere Willems Eyewear, een gangsta Cazal of een flamboyante Caroline Abram. Het maakt niet uit! Koop jij een complete bril met premium glazen, dan is het montuur €50

Dus!
Klim in je telefoon of toetsenbord, maak een afspraak voor een oogmeting en sla enorm je slag. Een afspraak maken is echt een must, want we werken met tijdvakken. We kijken er naar uit je te zien in de winkel!