Afspraak maken
terug

Ahhh, lente + AAHH LAAGSTAANDE ZON! = 1 zonneglas gratis

Schitterend. Echt schitterend, die laagstaande lentezon. Behalve tijdens het autorijden, want dan voelt het verdorie net alsof je blind en machteloos een vortex van wit, gillend licht inrijdt.

Da's niet alleen storend, maar gevaarlijk bovendien. Want door de steeds feller schijnende zon neemt het aantal auto-ongelukken in de ochtendspits met 20% toe, blijkt uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Zo'n 500 aanrijdingen meer dan gebruikelijk, om en nabij. Pittige cijfers vinden we dat.

Rijden bij een laaghangend zonnetje is vermoeiender voor je hersenen en ogen. 't Is dus een puik plan om al-tijd een zonnebril bij je te hebben als je op pad gaat. Niets zo veranderlijk als het weer, dus je kunt 'm zomaar subiet nodig hebben. Zo bescherm en ontlast je je ogen en zie je meer. Nóg veiliger? Kan hoor. Met gepolariseerde zonneglazen bijvoorbeeld, want die verhogen het contrast en blokkeren de hinderlijke schitteringen van de zon op het (natte) asfalt. Maargoed, al onze glazen worden voorzien van de befaamde SEIKO Road Clear Coat, en die zorgt sowieso al voor contrastverhoging.

Omdat we heul graag willen dat jij zo veilig mogelijk je bolide bestuurt, bieden we je heel april het volgende:

Eén zonneglas op sterkte gratis bij aanschaf van een complete zonnebril!

Dat scheelt een slok op een borrel. Wil je gebruik maken van dit aanbod? Bel of mail ons dan even als je ogen gemeten moeten worden. Als je nog een recent voorschrift hebt kun je gewoon langskomen voor een glasadvies en een nieuwe zonnebril.

Be safe!